Sobre anar al psicòleg

Preguntes freqüents

Si experimentes malestar emocional en forma de: ansietat, tristesa, frustració, ira, i pensaments negatius entre d’altres manifestacions.

Aquestes manifestacions s’han de produir amb massa freqüència i/o amb massa intensitat.

Quan és “massa”?

1. Interfereix en la teva vida diària?
Afecta al meu funcionament normal, tant en el treball, com també em causa problemes en la meva vida familiar, de parella o social?

2. Ha empitjorat la meva salut?
Tinc insomni, pèrdua de la gana, dolors físics i apatía?

L’atenció psicològica requereix d’unes etapes per poder assegurar el benestar emocional de la persona. Primer que tot, el psicòleg haurà de tindre el màxim d’informació per poder-se fer un mapa global tant de la persona com del problema.

Un cop fet el primer pas, es portarà a terme la intervenció on traçarem una línia cap a on ens volem dirigir, les metes i els objectius que volem aconseguir junts.

Tot aquest procés es durà a terme de forma conjunta i consensuada amb la persona que acudeix a consulta.

La freqüència de les sessions s’adaptarà a la persona i a la seva problemàtica. Tot i això, es recomana, que al principi del procés psicoterapèutic les sessions es duguin a terme cada 15 dies. A mesura que avanci la intervenció, aquest espai s’allargarà més en el temps. La duració de les sessions serà d’1 hora.

A PsicoPonent condiserem que la Salut Mental hauria de ser un dret, per això comptem amb unes tarifes accessibles per aquelles persones que ho necessitin.

  • Teràpia presencial: 25€ primera visita i 38€ visites successives.
  • Teràpia online: 28€/visita.
  • Teràpia a domicili: 45€/visita.

Generalment el pagament es realitza al final de la sessió. Es podrà fer tant en efectiu, en Bizum, com transferència bancària.

La consulta del psicòleg es un lloc segur. El psicòleg treballa i adapta els seus procediments a la Llei de Protecció de Dades vigent, a aplicacions segures per duu a terme les sessions online i al codi deontològic que marca el Col·legi Oficial de Psicòlegs.