Teràpia a domicili

Des de PsicoPonent t’oferim la possibilitat de realitzar el procés terapèutic des de la comoditat i la tranquil·litat de casa teva.

Per una banda, els confinaments que ha patit la població degut a aquesta pandèmia han fet que algunes persones se sentin més segures en les seves llars.

Per altra banda, moltes persones no poden desplaçar-se degut a una patologia física o una problemàtica psicològica que els dificulta sortir de casa.

L’atenció psicològica a domicili és una alternativa còmoda i natural que ens permet recavar una informació molt valuosa amb la qual podrem treballar.

  • A persones que tenen algun impediment físic o que visquin en una situació personal complicada que els dificulti traslladar-se fins a la consulta.
  • A persones que tenen por de sortir de casa, pateixen de fòbia social, obsessions o depressió.
  • A joves en situació d’alt risc emocional que han deixat d’anar a l’institut i que poden patir d‘addicions a les pantalles.

Per concertar una visita a domicili, el primer que hauràs de fer és posar-te en contacte amb nosaltres, ja sigui mitjançant el formulari de contacte, el telèfon o via e-mail. Llavors buscarem un dia per veure’ns.

Demana una cita

Som aquí per ajudar-te 

Contacta amb nosaltres

Som aquí per ajudar-te