Estàs buscant un centre de psicologia a Agramunt?

Psicòleg a Agramunt

PsicoPonent és una consulta de psicologia ubicada a l’Avinguda Marià Jolonch, 23 d’Agramunt.

En el que oferim els millors tractaments psicològics basats en l’evidència científica, per problemes com ansietat, depressió, dols, addiccions, fòbia social, entre altres problemàtiques.

Considerem que vetllar per la Salut Mental hauria de ser un dret públic. És per aquest motiu que des de PsicoPonent oferim serveis de psicologia per les persones d’Agramunt i de la comarca, a uns preus assequibles.

Hola! Sóc en Ramon Eroles

Psicòleg a Agramunt

Sóc el psicòleg general sanitari de PsicoPonent a Agramunt. A través del meu treball terapèutic busco promoure el teu benestar emocional, oferint-te recursos per fer front al malestar que t’aparta de la classe de vida que vols tenir. La meva funció com a psicòleg és guiar-te i acompanyar-te en la direcció al canvi que estàs buscant. Procuro que la meva forma d’acompanyar-te sigui amb sensibilitat, empatia, autenticitat, professionalitat i sense prejudicis. 

Demana una cita

Som aquí per ajudar-te 

La consulta psicològica d'Agramunt

En la nostra consulta de psicologia d’Agramunt trobaràs un espai on ser tu, on el psicòleg buscarà promoure els mecanismes de canvi, per tal de que tu puguis deixar enrere el teu malestar emocional .

A continuació pots veure com és la consulta d’Agramunt.

On està el centre de psicologia?

Les dades de contacte

Adreça
Av. Marià Jolonch, 23
25310 Agramunt
Telèfon
663 19 10 95

Email
ramon@psicoponent.cat

Demanar cita
Clica aquí

Demana una cita

Som aquí per ajudar-te 

Contacta amb nosaltres

Som aquí per ajudar-te