Vius amb moltes preocupacions? Anticipes negativament el que passarà en el futur? En algunes ocasions, notes palpitacions o l’acceleració de les teves pulsacions? A vegades et costa respirar i tens sensació d’ofec? Estàs esgotat i constantment en tensió? Et despertes més aviat del compte o et costa iniciar el son? 

Si notes algunes d’aquestes sensacions, probablement pateixes d’ansietat. Aquestes sensacions només són algunes de les moltes que pot causar l’ansietat. 

L’ansietat és una resposta emocional del nostre cos que ens prepara per un perill o una amenaça. Per tant, es considera un estat normal i adaptatiu que està present en moltes de les circumstàncies de la nostra vida quotidiana. Però, què passa si aquesta ansietat interfereix en la teva vida diària, ja sigui perquè es presenta amb molta freqüència o perquè es presenta de forma molt intensa?

En aquest cas ja no parlem de l’ansietat com una resposta adaptativa, sinó d’un símptoma. El símptoma és una senyal que ens indica que la persona pot estar patint un trastorn d’ansietat. 

És en aquests moments on la persona requereix d’ajuda professional.

Des de PsicoPonent entenem el malestar i el patiment que pot causar l’ansietat. Per això, t’oferim el millor tractament, dissenyat de forma conjunta i consensuada i adaptat totalment a les teves circumstàncies.

 Consulta’ns per qualsevol dubte, estem aquí per ajudar-te.

També et pot agradar...

En general, els adolescents s’inicien en el consum de les drogues a través de l’alcohol

La presència de les conductes autolesives es cada cop més gran en la població i

Els canvis en l’estat d’ànim són comuns en el nostre dia a dia, ja sigui