Estàs buscant un centre de psicologia a Balaguer?

Psicòleg a Balaguer

PsicoPonent és un centre de psicologia ubicat al carrer Sant Crist, 75 – Altell de Balaguer, la capital de la Noguera, per lo que si busqués psicòleg a Balaguer, has arribat al lloc correcte.

Entre els nostres serveis oferim teràpia psicològica per als balaguerins i balaguerines i les persones de la comarca que ho necessitin.

Des de PsicoPonent considerem que vetllar per la Salut Mental hauria de ser un dret públic, és per aquest motiu que en la nostra consulta de Balaguer oferim serveis de psicologia a uns preus assequibles.

Hola! Sóc en Ramon Eroles

Psicòleg a Balaguer

Sóc el psicòleg general sanitari de PsicoPonent a Balaguer. A través del meu treball terapèutic busco promoure el teu benestar emocional, oferint-te recursos per fer front al malestar que t’aparta de la classe de vida que vols tenir. La meva funció com a psicòleg és guiar-te i acompanyar-te en la direcció al canvi que estàs buscant i que d’aquesta manera puguis dirigir-te en la direcció dels teus objectius vitals.

Demana una cita

Som aquí per ajudar-te 

La consulta psicològica de Balaguer

En la nostra consulta de psicologia de Balaguer trobaràs un espai on ser tu, un espai distès i acollidor per a que puguis interactuar amb el teu psicòleg d’una manera pròxima i professional.

A continuació pots veure com és la consulta de Balaguer.

On està el centre de psicologia?

Les dades de contacte

Adreça
c/ Sant Crist, 75
25600 Balaguer
Telèfon
663 19 10 95

Email
ramon@psicoponent.cat

Demanar cita
Clica aquí

Demana una cita

Som aquí per ajudar-te 

Contacta amb nosaltres

Som aquí per ajudar-te